Welkom op de site van de

Kanovereniging Winsum

Maak gebruik van het menu
om binnen de site te navigeren.

Laatste update
22-09-2018

webmaster@kanoverwinsum.nl
Bits-n-Bites pagina !

 

Jumbo spaaractie, ook voor Kanovereniging WinsumSpaar mee voor onze vereniging!
Van maandag 10 september tot en met zaterdag 17 november 2018 vindt de Jumbo Sponsoractie bij Jumbo Bedum plaats.

Tien weken lang ontvangen klanten van Jumbo Bedum bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen 1 sponsorvoucher t.w.v. € 0,10.

De sponsorvouchers kunnen worden gedoneerd aan onze vereniging via de actiekast in de winkel of via de Facebookpagina van Jumbo Bedum.

 

Wil je dat onze vereniging een zo hoog mogelijke bijdrage ontvangt? Roep dan zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s en buurtgenoten op om mee te sparen!

Verdien een bonus via Facebook
Naast het verzamelen van sponsorvouchers kunnen wij een bonus verdienen door deel te nemen aan speciale acties. Eén van die acties loopt via Facebook.

 

Op de Facebookpagina van Jumbo Bedum worden berichten geplaatst, waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen.

Neemt de contactpersoon binnen 10 minuten contact op? Dan verdient de vereniging een bonus van € 100,00.

En die bonus kunnen wij goed gebruiken!


Ook jullie kunnen hier een bijdrage aan leveren door de Facebookpagina van Jumbo Bedum te liken en te volgen. Jullie kunnen de contactpersoon van onze vereniging inseinen zodra er een bericht verschijnt met de naam en de contactpersoon (Hilde Post) van onze vereniging.